Engels
Espanol
Thuis Producten Bedrijf info Nieuwe producten Contact

DP Pneumatic Industry & Trade Co, Ltd. heeft die zich bezighouden met productie en export van volledige scala van Lucht Compressors ( door een riem aangedreven en direct aangedreven , draagbare en industriele , one-stage en in twee fasen , oliegesmeerde & olievrije , tandheelkundige stille compressor , hoge druk compressor, electriciteit & gas aangedreven , mini. airbrush compressor , zuigers en schroef compressor , enz.) voor de afgelopen jaren die op grote schaal gebruikt voor zowel DIY / gezin, en professionele gebruikers voor automotive Body Shop, auto overspuiten, houtbewerking, bouw-en industriele enz. Al onze producten zijn strikt vervaardigd in overeenstemming met ISO9001 normen. en de meeste van onze producten hebben verschillende internationale goedkeuringen, maar ik heb zoals CE, GS, en sommige compressoren heeft een UL, ETL, CSA enz.
Met een superieure kwaliteit en een rijke ervaring, onze producten worden ge"exporteerd naar alle uithoeken van Europa, Noord-en Zuid-Amerika, Australische en Aziatische markt. Zelfverzekerd te kunnen bieden Perfect de concurrerende prijs, Beste Service & Quality Products zijn van fundamenteel belang voor ons succes.
Daarom zijn wij trots nodigen alle ge"interesseerde klanten contact met ons op voor de toekomst van zakelijke onderhandelingen. Wij zijn altijd blij om u te dienen en te proberen ons best om uw eis te voldoen.
Op basis van ons team van het ontwerpen, ontwikkelen, produceren tot en met after-sales service, We verkopen niet alleen producten, maar service, kwaliteit, Idee ....

factory

factory

factory

factory

DP Pneumatic Industry & Trade Co, Ltd
Adres: No.2-728, Songjiang E.Rd., Yinzhou, Ningbo, China
E-Mail: dpcompressor@gmail.com Tel: 89020502 +86-574-89020501 Fax: +86-574-89020503
Copyright (c) 2004 DP Pneumatic Industry & Trade Co, Ltd . Alle rechten voorbehouden. | Airless verfspuit apparatuur