Engleski
Espanol
Dom Proizvodi Company info Novi proizvodi Kontakt

DP Pneumatic Industrija & Trade Co, Ltd. je angaziran u proizvodnju i izvoz cijeli niz Zracni kompresori ( remenski pogon i direktni pogon , prijenosni i industrijske , jedan-pozornica i dvije faze , ulje podmazuje i bezuljni , tihi stomatoloske kompresora , visokotlacni kompresor, elektricni i plinski pogon , mini. airbrush kompresor , klipne i vijcane kompresora i sl.) za posljednjih godina, koji su nasiroko koristi za obje DIY / obiteljske koristenje, i profesionalnim korisnicima za automobilsku body shop, auto lakiranja, za obradu drveta, izgradnja i industrijske itd. Svi nasi proizvodi su proizvedeni strogo u skladu s ISO9001 standardima. i ve'cina nasih proizvoda imaju razlicite medunarodne odobrenja, kao sto su CE, GS, a neki kompresora ima UL, ETL, CSA i dr.
Uz vrhunske kvalitete i bogato iskustvo, Nasi proizvodi se izvoze u cijeloj Europi, Sjevernoj / Juznoj Americi, australski i azijsko trziste. Uvjeren da ste u mogu'cnosti pruziti konkurentne cijene, najbolju uslugu i kvalitetne proizvode Perfect su temeljne za nas uspjeh.
Stoga, ponosom pozivamo sve zainteresirane kupce da nas kontaktirate za budu'ce poslovanje pregovora. Nama je uvijek drago da vam posluziti i isprobajte nase najbolje zadovoljiti vase potrebe.
Na temelju naseg tima od projektiranja, razvoja, proizvodnje do poslije-prodajnih usluga, ne samo da prodaju proizvode, ali uslugu, kvalitetu, Idea ....

factory

factory

factory

factory

DP Pneumatic Industrija & Trade Co, Ltd
Adresa: No.2-728, Songjiang E.Rd., Yinzhou, Ningbo, Kina
E-Mail: dpcompressor@gmail.com Tel: +86-574-89020501 89020502 Fax: +86-574-89020503
Copyright (c) 2004 DP Pneumatic Industrija & Trade Co, Ltd . Sva prava pridrzana.