Αγγλικ
Espanol
Σπτι Προντα Εταιρεα info Να Προντα Επαφ

DP Pneumatic Βιομηχανα & Εμπορου Co, Ltd. χει ξεκινσει την κατασκευ και εξαγωγ λο το φσμα των Αεροσυμπιεστής ( ζνη με γνμονα και με γνμονα την μεση , φορητ & βιομηχανικ , σε να μνο στδιο και δο στδια , το πετρλαιο-λπανση και χωρ λδι , σιωπηλ οδοντιατρικ συμπιεστ , συμπιεστ υψηλ πεση, ηλεκτρικ και φυσικ αριο powered , mini. συμπιεστ airbrush , εμβλων και βδα συμπιεστ , κλπ) για τα προηγομενα τη τα οποα χρησιμοποιονται ευρω για τα δο DIY / οικογενειακ χρση, καθ και επαγγελματε χρστε για την αυτοκινητοβιομηχανα αμαξωμτων, φανοποια αυτοκιντων, επεξεργασα ξλου, οι κατασκευ και η βιομηχανικ κλπ. λα τα προντα μα κατασκευζονται αυστηρ σμφωνα με τα πρτυπα ISO9001. και τα περισστερα απ τα προντα μα, χουμε διαφορετικ διεθνε εγκρσει, πω το CE, GS, και μερικ συμπιεστ χει UL, ETL, CSA, κλπ.
Με την αντερη ποιτητα και την πλοσια εμπειρα, τα προντα μα εξγονται σε λη την Ευρπη, τη Βρεια / Ντια Αμερικ, την Αυστραλα και την ασιατικ αγορ. Εαυτ του ικαν να παρχει την ανταγωνιστικ τιμ, καλτερη εξυπηρτηση και ριστη ποιτητα προντων χουν θεμελιδη σημασα για την επιτυχα μα.
Ω εκ τοτου, καλομε λου του ενδιαφερμενου με περηφνια στου πελτε να επικοινωνσετε μαζ μα για μελλοντικ επιχειρηματικ διαπραγματεσει. Εμαστε πντα ευτυχε να σα εξυπηρετσουμε και να προσπαθσουμε το καλτερο δυνατν για να ικανοποιον την απατηση σα.
Με βση τη ομδα μα απ το σχεδιασμ, την ανπτυξη, την παραγωγ μχρι την εξυπηρτηση μετ την πληση, που δεν μα πωλον μνο τα προντα, αλλ και υπηρεσε, ποιτητα, Ιδα ....

factory

factory

factory

factory

DP Βιομηχανα & Εμπορου Co, Ltd
Διεθυνση: No.2-728, Songjiang E.Rd., Yinzhou, Ningbo, Κνα
E-Mail: dpcompressor@gmail.com Τηλ: +86-574-89020501 / 89020502 Fax: +86-574-89020503
Copyright (c) 2004 DP Pneumatic Industry & Trade Co, Ltd . λα τα δικαιματα διατηρονται. | Mηχανματα βαφ airless